Et sted hvor freden senker seg..
Storstua er et sted hvor mennesker fra alle trossamfunn kan komme sammen i en ånd for å opphøye Ham. Vi ønsker deg hjertelig varmt velkommen til oss! Om du planlegger en tur hjelper vi deg gjerne. Kontakt oss på tlf eller e-post for mer informasjon.

Om
Oss

Grunnleggerne

Heidi og Geir Korneliussen (Geir gikk dessverre bort i 2021) er grunnleggere og drivere av Storstua Omsorgs- og Konferansesenter

Vår visjon

Hos oss på Storstua ønsker vi velkommen en atmosfære av Guds kjærlighet og Den Hellige Ånd. Her finner du en fred som senker seg over deg så snart du kommer innenfor døra. Vi har en drøm om å være et utrustningssenter for Guds folk i Norge. Et sted man kan dra for å bli inspirert, utfordret, trøstet, helbredet eller rett og slett bare være stille innfor Gud.

Utrustning og påfyll

Om du kjenner at du trenger å komme litt avsides noen dager, eller om du trenger utrustning og påfyll i kristenlivet står døren vår åpen for deg. Storstua skal også være et tilbud for mennesker med utfordringer som trenger et springbrett tilbake i samfunnet.

Hotell kapasitet

Vi har totalt 83 rom fordelt pa enkeltrom, dobbeltrom og familierom. Motesalen var rommer 250 personer, og vi har
spiseplass til 160.

Image

Bli en støttepartner?

Vil du bli støttepartner gjøres dette gjennom "Storstuas Venner" ved å bruke vipps, bank eller gaver med skattefradrag. Om du ønsker å benytte gaver med skattefradrag må du opplyse ditt personnummer til oss. Det er ingen bindingstid forbundet ved å våre fast støttepartner og du kan når som helst si opp en slik avtale i banken din.

Konto: 2270.28.15650 (Modum Sparebank)
Vipps: 512819

STORSTUAS VENNER
Hotellveien 2, 
3440 RØYKEN

Organisasjonsnummer: 920 529 283

Kontaktperson: Sveinung Espevik, Tlf 31 00 45 15

Personvernpolicy:
Vi vil oppbevare informasjon om at du er / har vært giver og ved bruk av denne tjenesten godtar du å motta informasjon fra oss. Vi vil ikke utlevere ditt navn, din adresse og personnummer til andre med unntak av krav fra offentlig myndighet.


Image
Image