Nyheter

Bibelhelg på Stua med Hugo Diaz

19. april – 21. april 2024

Fredag kl 19.30
Lørdag kl 15.00 og 19.30
Søndag kl 11.00

TEMA: SALOMOS HØYSANG – JESU KJÆRLIGHET TIL DEG

Guds kjærlighet kan ikke beskrives. Den er så stor, vidunderlig, ren og uendelig at våre sanser og evner ikke er i stand til å forstå eller begripe den. Aldri vil noe menneske kunne definere eller tegne den. Bare kun å se små glimt av den.. ved Guds nåde.

Dette skal være vårt utgangspunkt.

Rom 5 : 5 .. ” og håpet gjør ikke til skamme, for Guds Kjærlighet er blitt utøst i våre hjerter ved Den Hellige Ånd, som ble gitt oss”

Golgataverket er enormt. Korset har ikke bare med frelse å gjøre, det er mye mer. Der har Jesus gjort alt klart for at DHÅ skal flytte in i de frelstes hjerter, slik at hele rikdommen i Kristus blir plantet i oss. Der er også Guds kjærlighet. Millioner på millioner personer kan vitne om dette.

 

Hvor mange av oss har ikke gått gjennom grusomme situasjoner, mistet alt og har ingen ting igjen. Uten håp og uten Gud i denne verden. Nøyaktig som Bibelen sier ( Ef 2:12). Men HERREN kommer uten at vi kaller på Ham i mange tilfeller, men Han kommer, fordi Han er god, Han kommer fordi Han ser oss, slik som Han alltid ser alle. Han kommer full av nåde og sannhet. Han kommer for å frelse og redde mennesker fra død og tragedier og gir nytt liv, et virkelig liv.

 

Og foran Ham, himmelens Majestet, ser vi virkelig hvem vi er. Hver bok i Bibelen viser en side av Jesus. Her har vi en vidunderlig åpenbaring av hvem Herren er, hva Han har gjort og hvorfor Han gjorde det Han gjorde for oss. Denne boken viser Jesu Kjærlighet til deg, ja umulig å forstå, umulig å beskrive, umulig å definere, men bare til å ta imot i troen på Ham.

 

Litt Historikk

Boken ble skrevet ca 950 år før Kristus, forfatter er som hele Guds Ord; Den Hellige Ånd. Han brukte forskjellige personer og mye her sier at den som ble brukt var Salomo. Mange forfattere, professorer og eksperter i litteratur og historie, betegner boken som det høyeste mesterverk i litteratur noensinne. Det er ikke mulig å finne noe som ligner, både i den grammatikalske strukturen eller den vakreste poetiske formulering. Den rene og hellige presentasjon av det som er den mest dype og dyrebare Guds gave til menneskene, nemlig Herrens Kjærlighet, skaper en reell ydmykhet og grenseløs takknemlighet i en hvert hjerte som har sett personen Jesus Kristus.

 

Å lese og studere denne boken er ikke bare en berikelse i kunnskap og nåde hos Herren, men en ubeskrivelig velsignelse, fordi det er bare Herrens Kjærlighet som kan og vil forvandle våre liv. Gjennom det kan vi erfare og realisere og være delaktige i Den Guddommelige natur (2 Pet 1:4).

 

Timeplan

Fredag 19. april

19:30
Undervisning

Lørdag 20. april

15:oo
Undervisning
19:30
Bibelundervisning

Søndag 21. april

11:00
Bibelundervisning

Dato

19 - 21 apr 24
Foreldet

Tid

19:30 - 11:00

Lokal tid

  • Tidssone: America/New_York
  • Dato: 19 - 21 apr 24
  • Tidspunkt 13:30 - 05:00

Sted

Storstua Omsorgs og Konferansesenter
Hotellveien 2, Røyken

Arrangør

Storstua
Telefon
+47 31 00 45 15
E-post
resepsjon@storstuaok.no
QR-kode